GEZIEN EN GEHOORD WORDEN?

Soms is dat wat je even nodig hebt, middels 1 op 1 begeleiding, om je weg weer vanuit andere inzichten en hernieuwde levenslust te vervolgen!

1 op 1 begeleiding kan ervoor zorgen dat jij:

  • gelukkiger bent,
  • meer vrijheid creëert,
  • een toename van zelfliefde ervaart,
  • je hart gaat volgen,
  • helderheid krijgt over jouw levensopdracht en missie,
  • elke dag een beetje meer jezelf durft te zijn.

Marijke

De gesprekken met Claire waren
een verrassing!

Ik dacht dat ik niets bijzonders te bespreken had maar iedere keer werd ik verrast door hetgeen ik terug kreeg. De gesprekken hebben bijgedragen aan mijn gevoel van acceptatie dat ik ben zoals ik ben.

MOGELIJKE RESULTATEN

Innerlijke rust

Meer zelfvertrouwen

Betere relaties

Meer levenslust

Betere zakelijke resultaten

Afname van angst & paniek

Hilde

Ik vond het fijn dat Claire goede
'to the point' vragen stelde!

Als ik wilde afdwalen dan leidde zij mij altijd weer terug naar de kern. Ik ga nu verder met de Vrouw-In-Ontwikkeling Groep bij Claire, want ik vind het heel prettig de coaching nog wat langer te ervaren.

WIE, WAT EN WAAROM?

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn deskundigheid als coach weet ik dat 1 op 1 coaching echt wel het verschil kan maken.


Door een pestverleden en een moeilijke thuissituatie had zich bij mij de belemmerende overtuiging genesteld: 'Ik ben niet goed genoeg.'

Door deze overtuiging durfde ik niet mezelf te zijn, geen grenzen aan te geven en zette ik mezelf meestal op de laatste plaats. In gezelschap voelde ik mij onzeker en ik vond het lastig om een vrienden te maken. Hierdoor voelde ik mij regelmatig eenzaam en verdrietig.


Ik werkte keihard om aan de buitenwereld te laten zien hoe goed ik was. 'Als ik succesvol ben dan hoor ik erbij', dacht ik. Het wrange was hoe hard ik ook werkte ik toch niet het aanzien en de waardering kreeg die ik zocht.


Mijn gedrag eiste op den duur zijn tol. Ik voelde me depressief, vreselijk vermoeid en had zeer weinig levenslust.

Gelukkig ben ik hier, onder andere met hulp van deskundigen, heel goed uitgekomen.


Gezien mijn persoonlijke ervaring durf ik in ieder geval te stellen dat ik jou vanuit mijn achtergrond heel goed begrijp.


Ik heb geleerd om mijn belemmerende overtuigingen te zien en te ontmaskeren. Daardoor weet veel beter wie ik ben en wat ik wil. Ik sta op de eerste plaats en ook ben ik veel liever en zachter voor mezelf.


Uiteindelijk durfde ik mijn hart te volgen en doe het werk wat ik leuk vind. De 'ik-Leef-Bewust' methode en 1 op 1 begeleiding zijn hieruit ontstaan. Dit doe ik vanuit plezier, balans en veel meer rust. Succes vind ik nog wel belangrijk maar is geen voorwaarde meer.


Mijn belangrijkste doel is om 'gelukkig' te zijn. Vanuit deze staat kan ik jou namelijk het beste laten zien dat jij dat ook kunt zijn.


Herken jij je in mijn verhaal en ben je toe aan een frisse kijk maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.


PRAKTISCHE INFORMATIE

We starten met een oriënterend gesprek elkaar wat beter te leren kennen en te ontdekken of wij bij elkaar passen. Dat is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van de 1 op 1 begeleiding.


Als ik denk dat ik je niet kan helpen dan hoor je dat en
eventueel verwijs ik je door naar een andere deskundige.


Omdat ik het belangrijk vind dat jij datgene bereikt waarvoor jij bij mij komt zal ik daar veel voor doen. 

Ik doe het echter niet voor jou maar samen met jou.
In de praktijk betekent dit dat jij de antwoorden zelf vindt.

Je weet ze immers al en hoeft ze alleen nog maar te ont-dekken.

Ik kan direct en confronterend zijn in mijn aanpak. Echter altijd vanuit integriteit en respect voor jou.


Samen gaan we een bepaalde periode aan de slag. De duur is afhankelijk van de vraag die jij hebt en de snelheid waarmee jij zelf stappen onderneemt.


Ik werk zowel online als offline, dus afstand hoeft zeker geen bezwaar te zijn.

Voor online afspraken heb jij een computer, laptop of I-pad nodig met audio en een camera.


Betaling dient vooraf plaats te vinden.

Mijn tarief is € 75,- incl.B.T.W. per uur.


Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden.


Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie!


Hartelijke groet