21 Manieren Om Bewust Te Leven
Wij gebruiken cookies!

Elke Dag Zeer Bewust
Een Klein Stapje Zetten,
Creëert een Fantastisch Resultaat!

Dit e-boek neemt je daarbij aan de hand!

DIT E-BOEK GEEFT JE ...,

 • een fantastische handreiking hoe je meer plezier in je leven kunt krijgen
 • een aantal sleutels om meer innerlijke rust te creëren
 • het inzicht dat lief en zacht zijn voor jezelf essentieel zijn voor meer geluk. En natuurlijk ook hoe je dat doet.
 • inzicht in keuzes die jou steunen en op weg helpen om vanuit meer (zelf)vertrouwen in het leven te staan
 • eenvoudige praktische middelen die weinig tijd kosten en leuk zijn om te doen
 • het besef dat 'Bewust-Zijn' essentieel zijn om succes te creëren op elk gewenst vlak.

NU VAN € 54,- VOOR € 27,-

Hilde

België

Wat een vlot geschreven
e-book!
 

Het staat boordevol praktische tips en een groot deel ervan kan je meteen in praktijk gaan brengen. Claire geeft ook eigen ervaringen, dat verhoogt ook het vertrouwen dat ze echt wel weet waarover ze het heeft.

Eigenlijk zou iedereen die gezonder wil gaan leven dit boek moeten lezen. Door de tips uit het boek toe te passen krijg je meer grip op je gezondheid en de factor geluk in je leven. En is dat niet wat we allemaal stiekem willen?


Hartelijke groet

Veranderen Kan Vanuit Plezier & Eenvoud!

Veranderen is leuk en eenvoudig maar niet altijd gemakkelijk.  Vaak willen we teveel ineens, terwijl het beter is om stap voor stap te groeien. Op die manier kun je het geleerde of de verandering beter verwerken, accepteren en laten beklijven.

En precies daarmee helpt dit e-book je bij. Het is hierbij een fijn hulpmiddel, ontstaan  vanuit mijn eigen ervaring en kennis in de achterliggende jaren. Natuurlijk pas ik de beschreven manieren zelf toe.  Niet alles tegelijk, dat kan niet.  Ik kies één (of een paar) methode(s) uit die ik op een bepaald moment nodig heb. Dat werkt voor mij het allerbeste.


Want Ik voel me gelukkig, gezond en vitaal waardoor ik veel meer geniet van de alledaagse dingen.  Doordat ik beter in mijn vel zit gaat alles gemakkelijker. Hiermee bedoel ik mijn relaties, mijn werk en de verplichtingen van alledag.


Bewuster zijn, zorgt er dus voor dat ik vanuit meer ontspanning, plezier en rust in het leven sta. En dat gun ik elke vrouw.


Mijn passie is het om jou, ondernemende 45+ vrouw,  de weg te tonen hoe jij dit ook kunt bereiken. Loop je met me mee?


Hartelijke groet

Claire 

Wat andere lezers zeggen...

Dit is een boek dat je op verschillende manieren
in je leven kan integreren! 

Met veel plezier heb ik dit vlot geschreven e-book gelezen. 
Op een duidelijke en ontwapenend eerlijke manier worden hier een aantal zeer makkelijk toepasbare strategieën aangereikt om inderdaad bewuster door het leven te gaan.

Wat mij heel erg aansprak is de opbouw van het boek : het begint met een aantal vanzelfsprekende zaken (ademen, eten, drinken),  waar toch meteen praktische tips gegeven worden om  ook hiermee bewuster om te gaan.


Kortom, dit is een boek dat je op verschillende manieren in je leven kan integreren : je kan het in een keer uitlezen en een paar tips meenemen en toepassen, maar je kan evengoed regelmatig een bepaald gebied even nader bekijken en daar langer bij blijven stilstaan. Een boek dat je graag zelf leest en ook aanraadt aan mensen die je lief zijn.

Danielle, België

 • Een Helder Geschreven Boek En Direct Toepasbaar!

  21 manieren om meer bewust te leven is een e-boek dat een belangrijke bijdrage levert aan onze kwaliteit van leven. Als erkend eclectisch psychotherapeut heb ik in de praktijk dagelijks te maken met cliënten die vast zijn gelopen in patronen die onbewust 

  hun intreden hebben gedaan in hun leven.


  Wat ik vooral belangrijk vind is, dat het boek voor iedereen geschikt is. Zowel een CEO van een groot bedrijf of de jonge moeder heeft baat bij het toepassen van de adviezen om tot een groter bewustzijn te komen en dus beter een betere kwaliteit van leven te ontwikkelen.


  Het boek is helder geschreven en de methodes zijn direct toepasbaar. Wat natuurlijk heel erg belangrijk is, is dat het als je het toepast ook waarneembaar resultaat heeft. Het is absoluut niet moeilijk om de oefeningen uit te voeren omdat ze goed uitgelegd worden.


  Ook al waren de afzonderlijke manieren om bewust te leven mij niet onbekend, werd ik me er wel bewust dat het doen vaak uitbleef. Door het zelf toe te passen merk ik persoonlijk de meerwaarde en dit komt mijzelf, mijn gezin en mijn cliënten ten goede.


  Liefs, Yvonne

  Yvonne, Nederland

 • Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars
  Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  VERKRIJG DE BONUS NU!

  Als je besluit om het boek aan te schaffen 

  NU van € 54,- euro voor slechts € 27,-
  krijg je een audio opname van de inhoud cadeau.


  Gemakkelijk  om te beluisteren terwijl je rijdt, hardloopt of gewoonweg op de bank zit.


  100% Tevredenheid Garantie

  Ben jij binnen 14 dagen ontevreden over dit e-book dan mag je zonder problemen gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie. Geen probleem.