Wij gebruiken cookies!

ONTVANG VANDAAG NOG HET DIGITAAL PROGRAMMA 21 MANIEREN OM MEER BEWUST TE LEVEN !

Van 57,-- voor 27,--

bestel link 21 manieren om meer bewust te leven
In het boek staat beschreven hoe...

 • jij keuzes maakt die goed voor je zijn
 • jij eenvoudig meer innerlijke rust creëert
 • sleutels toe te passen voor meer
  vreugde, geluk, plezier en welzijn
 • je meer kunt genieten van je leven
 • Jij jezelf op de eerste plaats zet
 • je gewoonweg vanuit zachtheid en liefde voor jezelf kunt handelen

  DIRECT TOEGANG

HOE ZORG JE NU ZO GOED MOGELIJK VOOR JEZELF?

Wellicht herken je dit ook. Je hebt behoefte aan meer tijd, ruimte en aandacht van jezelf voor jezelf. Je zou het heerlijk vinden om even alles van je af te schudden om te ontspannen. Maar ja, er zijn legio zaken die nog 'moeten'. Je gezin, de huishouding, nog even die ene klus voor het werk afronden en ...... je kunt het beslist zelf aanvullen.

GELUKKIG KAN HET OOK ANDERS!

Je hoeft allen maar het besluit te nemen jezelf meer centraal te stellen en op dagelijkse basis tijd voor jezelf te plannen.

In het digitale boek 21 manieren om meer bewust te leven zijn er beslist een aantal die je leuk vind en kunt toepassen. We weten zeker dat jij je prettiger gaat voelen waardoor het ook gemakkelijker wordt om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Het is een praktisch boek dat je kunt gebruiken als naslagwerk.

Nu: van € 54,-- voor € 27,--

DIRECT TOEGANGWIL JIJ NET ALS VELE ANDEREN MEER RUST EN BALANS?

Je kunt hieronder enkele ervaringen lezen:

Danielle, België

Met veel plezier heb ik dit vlot geschreven e-book gelezen. Op een duidelijke en ontwapenend eerlijke manier worden hier een aantal zeer makkelijk toepasbare strategieën aangereikt om inderdaad bewuster door het leven te gaan. Wat mij heel erg aansprak is de opbouw van het boek : het begint met een aantal vanzelfsprekende zaken (ademen, eten, drinken), waar toch meteen praktische tips gegeven worden om ook hiermee bewuster om te gaan.

Het stukje ‘wat doen wij’ geeft meteen ook voorbeelden die eigenlijk voor iedereen haalbaar zijn. Naarmate het boek vordert gaat het steeds dieper, en stond ik automatisch meer stil bij hoe dingen in mijn eigen leven verlopen, en hoe ik hier bewuster mee kan omgaan.

Ik vind het erg prettig dat Claire en Arie ook aangeven dat bepaalde zaken ook voor hen niet altijd evident zijn, maar ook hier geven zij op een vriendelijke manier tips om hier in een positieve evolutie te brengen.

Kortom, dit is een boek dat je op verschillende manieren in je leven kan integreren : je kan het in een keer uitlezen en een paar tips meenemen en toepassen, maar je kan evengoed regelmatig een bepaald gebied even nader bekijken en daar langer bij blijven stilstaan. Een boek dat je graag zelf leest en ook aanraadt aan mensen die je lief zijn.

Liefs Danielle


Hilde, België

Wat een vlot geschreven e-book! Het staat boordevol praktische tips en een groot deel ervan kan je meteen in praktijk gaan brengen.Claire en Arie geven ook eigen ervaringen, dat verhoogt ook het vertrouwen dat ze echt wel weten waarover ze het hebben. Eigenlijk zou iedereen die gezonder wil gaan leven dit boek moeten lezen. Door de tips uit het boek toe te passen krijg je meer grip op je gezondheid en de factor geluk in je leven. En is dat niet wat we allemaal stiekem willen?


Hartelijke groet, Hilde

Yvonne, Nederland

21 manieren om meer bewust te leven is een e-boek dat een belangrijke bijdrage levert aan onze kwaliteit van leven. Als erkend eclectisch psychotherapeut heb ik in de praktijk dagelijks te maken met cliënten die vast zijn gelopen in patronen die onbewust hun intreden hebben gedaan in hun leven.

Wat ik vooral belangrijk vind is, dat het boek voor iedereen geschikt is. Zowel een CEO van een groot bedrijf of de jonge moeder heeft baat bij het toepassen van de adviezen om tot een groter bewustzijn te komen en dus beter een betere kwaliteit van leven te ontwikkelen.

Het boek is helder geschreven en de methodes zijn direct toepasbaar. Wat natuurlijk heel erg belangrijk is, is dat het als je het toepast ook waarneembaar resultaat heeft. Het is absoluut niet moeilijk om de oefeningen uit te voeren omdat ze goed uitgelegd worden.

Ook al waren de afzonderlijke manieren om bewust te leven mij niet onbekend, werd ik me er wel bewust dat het doen vaak uitbleef. Door het zelf toe te passen merk ik persoonlijk de meerwaarde en dit komt mijzelf, mijn gezin en mijn cliënten ten goede.

Liefs, Yvonne


Ingrid, Belgie

'Claire en Arie nemen je met dit boek als het ware bij de hand. Om vanuit een volkomen eigen levenswijze in de voetsporen te treden van hun '21 manieren om bewust te leven'.

Puur vanuit hun eigen beleven, zet dit inspirerend eBook je aan tot daadwerkelijk bewuster leven. Het is hun missie en ons voorecht om dit te mogen mee-beleven. Ongedwongen. Of zoals Claire het zo mooi verwoordt : 'Niet omdat het moet, maar vanuit liefde-voor-jezelf'.

Liefs, Ingrid

Extra bonus

Audio opname 21 manieren om bewust te leven


Als je nu besluit om het boek aan te schaffen krijg je een audio opname van de inhoud cadeau.
Dit maakt het nog gemakkelijker en eenvoudiger voor je om de benodigde inzichten te verzamelen en toe te passen.

VOORDELEN:

 • Overzichtelijk aangeboden
 • Te beluisteren op elk gewenst tijdstip
 • Prettig voor auditief ingestelde mensen

NIET TEVREDEN 30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Mocht je binnen 30 dagen ontevreden zijn over het boek inclusief graties bonus dan krijg je zonder verder vragen het geld van ons terug. Dit is onze persoonlijk garantie en toezegging!

Het boek is tot stond gekomen op basis van onze eigen ervaring en opgedane inzichten en kennis. Wij passen zelf veel van de beschreven manieren toe en dat heeft ons geen windeieren gelegd.

Omdat we ons gezond en vitaal voelen genieten we veel meer van ons leven. Door de bewustwording van de invloed van ons denken op ons handelen en uitkomst manifesteren wij veel eenvoudiger dat wat we willen. Daar zijn we zeer dankbaar voor.

Onze passie is het om mensen de weg te tonen naar meer vreugde, geluk, plezier en welzijn. Ben jij er één van?

Hartelijke groet
Claire en Arie


Copyright 2016 - all rights reserved
ikleefbewustmethode.nl
Claire en Arie Seelen

Wij weten als geen dat 'veranderen' leuk en gemakkelijk 'moet' zijn om te doen. Ook is het prettig als de te investeren tijd behapbaar is. Bij de opzet van het boek en de audio-opname is hier rekening mee gehouden. Je kunt er dus van op aan dat:

 • toepassen van de methodes eenvoudig en leuk is
 • er voldoende methodes zijn die weinig tijd vragen
 • jij je gewenst resultaat creëert, waardoor je nog meer gemotiveerd raakt.
 • De prijs van 27,-- de investering meer dan waard is