De Ideal Dag
Wij gebruiken cookies!

CONSULT VOOR JOUW IDEALE DAG

Wat als jouw gedachten de oorzaak zijn van veel uitdagingen en of ellende?

Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen, dat 85% van alle lichamelijke aandoeningen een emotionele achtergrond hebben. En dit heeft alles te maken met de gedachten die we vaak onbewust kiezen.

Het goede nieuws is dat jij je denken kunt veranderen, voor eens en altijd.  

Tijdens het 'Ideale Dag Consult' word jij bewust van je negtieve belemmerende overtuigingen en jouw pijnprogramma, die de kwaliteit van jouw leven torpederen.


Je krijgt een eenvoudige en effectieve techniek aangereikt om je dysfunctionele programma's te wissen. Ook leer je hoe jouw gedachten te managen waardoor je gezondheid, je vitaliteit en je relaties kunnen verbeteren.


Wordt vandaag nog meester over je gedachten en creëer een fantastisch leven!
Dat begint met het zetten van een eerste stap.
Je bent hiervan nog slechts een klik verwijderd.


Claire en Arie Seelen

Verjongingsexperts

Enkele mogelijke resultaten

Meer liefde voor jezelf!

Liefde voor jezelf is de sleutel voor het openen van de deur naar een fantastisch leven in alle opzichten. Als liefde het probleem niet kan helen dan kan geen enkele andere emotie dit. Onze grootste angst is dat we 'niet goed genoeg' zijn en hier heeft bijna iedereen last van. Deze bewuste of onbewuste aanwezige angst wordt dagelijks gevoed door de ons omringende wereld of door onszelf. Tijdens het consult ontdek jij hoe jij jezelf ondermijnt en leer jij wat te doen om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben.

Groei in zelfvertrouwen

Als je leert om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben groei je in zelfvertrouwen, dat is een automatisch gevolg. Vaak halen we onze zelfwaarde en zelfvertrouwen uit onze omgeving via bevestiging van anderen. Dit is echter een pleister op de wonde. Echte heling kan alleen maar vanuit jezelf plaatsvinden. Het zelfvertrouwen wat je dan ervaart is 'ijzersterk en onwankelbaar'.

Gezien en Gehoord worden

Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt, is het gevolg dat je in elke situatie 'gezien en gehoord'. Je straalt een energie uit die anderen aantrekkelijk vinden en ook willen hebben. Moeiteloos komen de juiste mensen naar je toe.

Minder pijntjes, klachten en kwalen

Door negatieve gedachten trekt je lichaam samen. Als deze samentrekking lang genoeg regelmatig plaatsvindt, zet het zich vast in je lichaam, meestal op de zwakste plek. Dit is een mogelijke bron van pijntjes, klachten en kwalen. Loslaten van 'oud zeer' en oude belemmerende overtuigingen bieden uitzicht op meer gezondheid, vitaliteit en verjonging.

Zin in het leven hebben

Je leert hoe jij jouw dag op de beste wijze start, zodat je de door jou gewenste koers vaart. Een goed begin van je dag is voorwaarde nummer 1 voor jouw ideale dag. Je zet de zeilen voor de juiste koers.

Jezelf durven zijn!

Je gaat ervaren hoe bevrijdend het voor je is als je het door jouw ontworpen masker afzet? Gewoonweg durven zeggen, vanuit respect en liefde voor de ander, wat je denkt en vindt. Gewoonweg zijn wie je bent. Je doet je niet langer mooier of beter voor want je weet dat jij goed bent zoals je bent vanuit een krachtige onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Claire heeft me geholpen om ingewikkelde zaken helder te krijgen. Ze kan heel goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ook heeft ze me goede tips en adviezen gegeven om weer te gaan genieten van het leven en meer van mezelf te gaan houden. Een fijne, rustige coach om je hart bij te luchten en weer energie te krijgen.

Danielle

Onze missie

Het is onze missie en passie om jou de weg te tonen naar meer vreugde, plezier en welzijn. Wij kennen als geen ander de gevolgen van belemmerende overtuigingen, negatief denken en dysfuntionele programma's. 


Spanning, vermoeidheid, onwelzijn, geen zin in het leven hebben en ons niet gewaardeerd voelen waren problemen waar wij beiden met tijd en wijle mee te maken hadden. Dezelfde rode draad kwamen we in verschillende vormen regelmatig tegen. Dit omdat we de oorzaak niet aanpakten. We plakten pleisters.


Door slechts één consult van Dr. Darrel Wolfe is ons leven drastisch veranderd in vele opzichten. Gezien onze fantastische resultaten en die van een 50-tal testpersonen zijn we zo enthousiast geraakt dat we bij wijze van spreken de hele wereld willen helpen hetzelfde te bereiken.


De methode die hij ons leerde tijdens het consult hebben wij opgepakt en vertaald naar onze behoeften in inzichten. Dit is wat we jou kunnen leren, mits jij er open voor staat.

Je bent van harte welkom.

Door de 1 op 1 begeleiding werd het me steeds duidelijker welke patronen zich steeds weer herhaalden. En werd me ook duidelijk waarom ik deze patronen wilde doorbreken.

Ilse

PRAKTISCHE INFORMATIE

Consult De Ideale Dag

Het consult vindt plaats op ons kantooradres Business Centre, Smederijstraat 2 te Breda.
Er is voldoende gratis parkeerruimte rondom het gebouw.
Ook is het Business Centre goed bereikbaar per openbaar vervoer.


Voorafgaand aan het consult vragen we je om een vragenformulier in te vullen dat wordt je toegestuurd per mail.

Het eerste consult duurt maximaal 120 minuten en bestaat uit een intake en uitleg van de door jou te hanteren methode.

De prijs bedraagt € 90,-- 

Een eventueel vervolgconsult van maximaal 60 minuten kost € 75,-- 

Omdat de methode, indien consequent en goed toegepast, snel effect sorteert gaan wij ervan uit
dat je voldoende hebt aan 3 tot maximaal 5 gesprekken