Wij gebruiken cookies!

Wil jij wellicht meer grip op je leven krijgen, zodat ongelukkig voelen en angstig zijn tot het verleden behoren?

Enkele jaren geleden kwamen wij (Claire en ik) na een zeer succesvolle zakelijke periode terecht in een rollercoaster van diverse elkaar opeenvolgende dramatische gebeurtenissen. De aannemer die ons huis bouwde ging failliet, we verloren meer dan 120.000 euro door een verkeerde belegging en tot overmaat van ramp dreigden we ons huis en kapitaal kwijt te raken.


Het was een verschrikkelijke periode waarin ik dacht, dat het leven me 'overkwam'. Ik voelde me uitgeput, verdrietig, onbegrepen en bovenal erg eenzaam. Ik was ten einde raad en mijn gezondheid leed aanzienlijk onder alle stress. Door een heel gerichte bewuste keuze ben ik gelukkig uiteindelijk in staat geweest het tij te keren.


In het gratis e-boek kun je hier meer over lezen. Aarzel niet en download het het e-boek, waarin ik middels een beschrijving van mijn soms nogal heftige leven weergeef welke oplossing ik heb gevonden.


Een korte opsomming wat je zoals kunt verwachten:

Gratis E-book

Vul je naam en e-mailadres in om het E-book te downloaden

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
  • Een inspirerend en ontroerend verhaal
  • Toont je de weg naar geluk
  • Baant een pad naar meer welzijn
  • Motiveert jou om in actie te komen
  • Leert je, dat JIJ de belangrijkste persoon bent
  • Liefde is het sleutelwoord
  • Laat zien hoe je tot volledige acceptatie van het NU kunt komen
  • Leert dat moed, geloof en vertrouwen essentieel zijnEen 'sneak preview'


'Om te beginnen had ik ontzettend veel stress van de aannemer, die ons huis aan het bouwen was en failliet ging. Gelukkig sprongen we daar nog net redelijk uit. Na de bouwfase heb ik het een paar maanden rustig aan kunnen doen, eindelijk dat doen waarvoor ik naar België was verhuisd: uitrusten dat was maar van korte duur.


Eerst ben ik aan mijn knie geopereerd, want ik kon bijna niet meer lopen of fietsen. Toen dat achter de rug was kreeg ik vervolgens de ziekte van Pfeiffer, en 2x de ziekte van Lyme, door een tekenbeet. Mijn energie was tot het nulpunt gezakt. Ik lag hele dagen, als een oude versleten man, in de bank. Ik was ‘total loss’ en zag het totaal niet meer zitten. Hoe moest ik hier nog uitkomen?


Het was echter nog niet klaar, want de fiscus vond, dat wij moesten afrekenen. Ik werd ten onrechte verdacht .......!