Workshop Meesterschap Over Je Leven
Wij gebruiken cookies!

Workshop 

Meesterschap Over Je Leven!

Vrijdag 17 november 2017

5 Manieren Hoe Stress Om Te Zetten In Innerlijke Rust 

Voor Meer Vreugde, Geluk, Plezier en Welzijn

leren en Doen

Weten en niet toepassen is niet weten!

Vernieuwend en Effectief

Er is  'nieuws' onder de zon en ............ het werkt echt!

Persoonlijke Aandacht

Jouw Succes Staat Centraal

Verjongingsexperts

Workshop Meesterschap Over Je Leven!

Wat is voor jou het meest belangrijke in je leven om op dit moment te realiseren?
Als je 'dat ene' hebt, bent of bezit, dan zou jouw wereld er een stuk beter uitzien en voel jij je een stuk gelukkiger.

 
Is het je gezondheid die je parten speelt of wordt je dagelijks gekweld door pijn? Misschien wil jij je graag energieker voelen? Of denk je bij deze vraag meteen aan je kwellende onzekerheid die je zo belemmert in sociale situaties met anderen. Wellicht ben je op zoek naar meer innerlijke rust of wil je graag betere relaties


Wij weten dat jij in staat bent alles te realiseren wat je graag wilt. Anders gezegd: je kunt het Meesterschap Over Je Leven Terug Krijgen. Dit begint met het nemen van de meest essentiële stap door bewustwording van hetgeen je denkt en doet. Dit doe je door de aanpak van je innerlijke stem die je tot nu toe weerhoud van een fantastisch leven. Daarnaast belemmert deze stem je ook bij het waarderen van de meest belangrijke persoon op deze aardbol: JIJ


Ondanks het feit dat het eenvoudig klinkt om jouw innerlijke stem te veranderen, is dit in de praktijk niet altijd simpel. Misschien heb je al een of meerdere pogingen ondernomen, om vervolgens toch weer terug te vallen in je oude bekende gedrag. Herkenbaar? 

Voor ons wel. Gelukkig ontdekten wij een uitstekende weg om te bewandelen en daardoor hebben wij het tij ten goede gekeerd. 


We zijn gestart met het bewust aansturen van onze gedachten. Omdat lichaam en geest elkaar beïnvloeden hebben wij gelijktijdig stappen gezet om te ontgiften, anders te eten/bewegen en gestructureerd water te drinken. Daardoor is er voor ons veel veranderd in positieve zin. 


Beiden zijn we flink wat kilo's afgeslankt, onze vitaliteit is toegenomen en daarmee ook de zin in het leven. Ons zelfvertrouwen is verhoogd, stress hebben we getransformeerd naar meer innerlijke rust en dit alles zorgt voor een zichtbare uiterlijke verjonging.


Omdat wij weten dat dit voor iedereen mogelijk is hebben we besloten om onze beste kennis en ervaring te delen in een dag-workshop: Meesterschap Over Je Leven.


Hieronder kun je lezen hoe deze dag er inhoudelijk uit ziet.


Liefs

Arie en Claire

Wat ben ik blij dat ik deelgenomen hebt aan de dagworkshop. Door het toepassen van het geleerde uit het onderdeel Emotionele Heling merkte ik al heel snel een aantal verbeteringen. Meteen dezelfde avond sliep ik sinds lange tijd weer goed. Dit patroon heeft zich voortgezet en ik slaap nog steeds goed.


Daarnaast ben ik vrolijker en in algemene zin voel ik me meer in balans. Ook merk ik dat ik met iets vitaler voel. Dit heeft denk ik ook te maken met de Gentle Daily Cleansing Tea en het drinken van Gestructureerd Water.


Ik ken Arie en Claire al meer dan 18 jaar en heb altijd veel van hun geleerd. Nu ook weer tijdens deze Workshop.

Ik ben dankbaar en blij. 
Liefs

Maayke

Wat ga je Leren en Doen?

Verjonging

EMOTIONELE HELING DOOR BEWUSTWORDING

De enige sleutel tot een beter leven in alle opzichten is heling van de verwondingen die je in je jeugd en je leven hebt opgelopen. Door mentale beschadiging is het gevoel ontstaan dat je niet goed genoeg bent. Om dit nare gevoel te compenseren of niet te willen voelen, heb je in-effectief gedrag ontwikkeld dat gevoed wordt door een verkeerd overtuigingen-systeem.


Wrang is dat je onbewust hiervan bent of dat je vind dat je huidige denken en doen je steunt. Of dit correct is kun je afmeten aan de hoeveelheid geluk, plezier en welzijn wat je dagelijks ervaart. Als je hier nog verbetering in aan kunt brengen dan weet je dat er nog werk aan de winkel is.

Het grootste euvel is dat jij jouw gedachten niet bewust beheert waardoor je ongewild in een vicieuze cirkel blijft draaien. Dag in dag uit, week in week uit en in het slechtste geval de rest van je leven. 


Je wilt wel anders maar het lukt gewoonweg niet. Wat je ook doet niets lijkt blijvend te helpen. Dit komt omdat je de echte oorzaak niet aanpakt, maar je zelf alleen maar bezig houdt met symptoombestrijding.


In dit onderdeel reiken wij je zeer effectieve en bewezen technieken aan waarmee je de basis kunt leggen om heel bewust te worden van je belemmerende overtuigingen. Ook leren we je hoe je hiervan voor goed afscheid van kunt nemen en bekrachtigende overtuigingen op kunt bouwen. 


Wat we het meeste zien gebeuren bij onze klanten die het Meesterschap Over Hun Leven Terugnemen is dat er vanuit een toename van zelf-liefde en eigenwaarde een duidelijk zichtbare uiterlijke verjonging en verzachting optreedt. Dit uit zich in meer vitaliteit, levenslust, plezier en innerlijke rust.


Detoxen

DETOXEN

Onze directe leefomgeving is vergeven van schadelijke toxische stoffen. Deze gifstoffen komen helaas in allerlei zichtbare en onzichtbare vormen voor. Spijtig genoeg lijkt dit van kwaad tot erger te worden.
 

Doordat we voortdurend hieraan blootgesteld zijn, vindt er een opeenstapeling plaats in ons lichaam. De impact die deze accumulatie van chemicaliën in ons lichaam heeft, is fataal voor onze lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid. Mogelijke gevolgen zijn: vermoeidheid, concentratieproblemen, overgewicht, schildklierafwijkingen, lichamelijke veroudering en ja ....... uiteindelijk ziekte.  

Het is dus niet de vraag òf jij je moet ontdoen van al het gif, maar hoe je dit het beste kunnen doen. 


In dit onderdeel leer je welke effecten dit vergif heeft op je lichaam, hoe deze chemicaliën te vermijden, wat juist wel te doen en je leert verschillende eenvoudige methoden voor een dagelijkse milde reiniging van je lichaam.

We laten je kennismaken met een aantal natuurlijke middelen die je zelf gemakkelijk kunt maken en kunt toepassen.

Leefpatroon

GESTRUCTUREERD WATER

Het belang van levend en schoon drinkwater wordt door velen nog schromelijk onderschat. Water is echt van levensbelang voor je bewustzijn en gezondheid. We kunnen weken lang overleven zonder voeding maar slechts enkele dagen zonder water. 


Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en nog belangrijker is dat onze cellen voor 99% uit water bestaan. Er wordt beweerd dat als je de vloeistof behandelt dat  je dan het probleem aanpakt.


In dit onderdeel leer je hoe slecht het gesteld is met de kwaliteit van ons drinkwater en welke effecten dit heeft op je welzijn. Je hoort de vele functies van water, hoe je kunt zorgen dat je zo schoon mogelijk water drinkt, wat gestructueerd water is en waarom je dit voor jou gezondheid zou 'moeten' drinken. 


Ook kun je tijdens de workshop zelf het verschil proeven tussen gewoon water en gestructureerd water. 

Energie

BEWEGING

Beweging is levenskracht winnen, fysiek en mentaal. Omdat we vaak de laatste trend als sport kiezen en niet luisteren naar wat ons lichaam vraagt slaan we de plank mis. Door jouw omgeving gevoed, heb je de overtuiging dat je voor een bepaalde sport moet kiezen. Doordat het niet echt jouw keuze is ontbreekt vaak het plezier erin. Dit is eveneens een reden waarom je uiteindelijk het sporten niet volhoudt. Daarbij belast je waarschijnlijk jouw lichaam ongewild ook nog eens op de verkeerde wijze. 


In dit onderdeel laten we je een aantal manieren van bewegen zien die jouw lichaam ondersteunen in plaats van uitputten. Ook weet je na dit onderdeel waarom bewegen zo belangrijk is en hoe jij sporten wel leuk kunt gaan vinden.


Je leert wat voor jou de allerbeste manier van bewegen is en hoe je tot deze keuze komt. Na dit onderdeel ben je in staat om voor jezelf het ideale bewegingsplan op te stellen. Doordat jij kiest wat leuk en goed voor je is ben je meer gemotiveerd en kun je het ook volhouden.

Intern Litteken Weefsel

VOEDING

In dit onderdeel leer je wat de beste voeding is die jouw lichaam optimaal kan opnemen en ondersteunen. Je leert dat diëten en hongeren niet hoeft en dat gewichtsverlies moeiteloos kan plaatsvinden. Zeker In combinatie met hetgeen je geleerd hebt in het onderdeel emotionele Heling. Alle onderdelen zijn als puzzelstukjes die samen het totaal resultaat vormen. 


Je krijgt inzicht welke impact voeding met een lage trillingsfrequentie op jouw geest en lichaam heeft. Het kiezen voor voeding met een hogere frequentie lijkt daarna de enige logische optie voor je. 


Je leert waarom bewerkte, verpakte producten en fastfood een slechte basis zijn. En dat deze leiden naar een verzuurd lichaam dat weer een basis is voor het ontstaan van ontstekingen en uiteindelijk ziekte kan veroorzaken.


Sowieso nemen we met je door hoe jij voor jezelf het allerbeste voedingsplan op kunt stellen zodat je echt kunt verjongen. Hiermee bedoelen we dat je een goede energie balans, het juiste gewicht hebt en houdt en een flexibel pijnvrij en gezonder lichaam krijgt. Hierdoor is het ook veel eenvoudiger om mentaal in balans te blijven. Want lichaam en geest beïnvloeden elkaar wederzijds.


Kortom, hoe breng jij je lichaam structureel in balans voor 'jouw ideale dag'.

Reacties van deelnemers

Wat zegt Astrid

Ik heb inmiddels het lef om te laten zien aan de wereld wie ik ben. Ik sta opener in het leven, voel me meer ontspannen en ervaar meer innerlijke rust.

Testimonial

Astrid

Wat zegt Ilse!

Zoals bij elke training, focusgroep, gesprek met jullie leer ik ook tijdens de bijeenkomsten van deze methode weer enorm veel van jullie.

Testimonial

Ilse

Wat zegt Raymond!

Ik was altijd erg in mijn hoofd bezig en had nog niet begrepen dat dit ten koste van mijn welzijn ging. Ik voel me veel rustiger en ben krachtiger.

Testimonial

Raymond

Claire en Arie Seelen

Wij zijn Verjonging-Experts en de Ontwikkelaars van de 'Ik-Leef-Bewust' Methode. 


Samen hebben wij meer dan 46 jaar kennis en persoonlijke- en werk ervaring op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid.


Velen hebben wij al geholpen naar een betere kwaliteit van leven.

Je kunt o.a. denken aan meer energie, innerlijke rust, groei in eigenwaarde, zelfvertrouwen, een jonger uiterlijk, betere gezondheid, meer vreugde, plezier en welzijn.

Datum van de Workshop

VRIJDAG

17 november 2017

9:30 

Reserveer nu je plek!

 Prijs, Lokatie, Datum en Tijden

De Workshop vindt plaats op vrijdag 17 november 2017 in het Business Centre Breda. Het adres is: Smederijstraat 2 te Breda. 

De waarde is: € 127,-, je betaalt slechts € 67,-

We starten om 9.25 uur tot uiterlijk 17.30 uur.

De lokatie is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

De Inwendige mens en Overige zaken

Thee, water, tussendoortjes en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De lunch bestaat uit een gezonde smoothie en salade.


Kleding advies:

Gemakkelijk zittende kleding waar jij je prettig in voelt. 

Alles mag, niets moet!