Wij gebruiken cookies!

WIE ZIJN CLAIRE EN ARIE SEELEN?

Wellicht vraag jij je dat af. Als dat zo is, dan is het aan ons om 123 jaar gezamenlijke levenservaring kort en krachtig weer te geven. We starten met een terugblik naar het moment dat wij ons nog in de ‘rat-race’ bevonden en hiermee niet gelukkig waren.

Gratis e-boek Onthullingen voor een gelukkig leven

Arie was hoofd buitendienst bij een instelling voor financiĆ«le dienstverlening en Claire was manager personeelszaken bij een gerenommeerd softwarebedrijf. Ondanks het feit, dat we het samen erg leuk hadden, waren we niet tevreden met ons werkzame leven en dat begon zijn sporen na te laten. Fysiek en mentaal. Daarom waren we op zoek naar meer ‘vrijheid en blijheid’.

WIE ZOEK DIE VINDT!

Doordat wij open stonden voor nieuwe mogelijkheden, hielp het universum ons een handje. We kwamen namelijk net op tijd (1994) in aanraking met een netwerkmarketing bedrijf in gezondheid en voeding. We startten met gebruik van het voedingskundige programma. Beiden wilden wij wat afvallen en ook konden we meer energie gebruiken. Binnen korte tijd voelden wij ons veel beter en vanuit het aanwezige enthousiasme startten wij met de zakelijke mogelijkheid. We bouwden in korte tijd een succesvol bedrijf op door hard te werken en leergierig zijn. We werkten vanuit huis en konden zelf bepalen wanneer en met wie. Wat een luxe! Tot op de dag van vandaag doen wij dat nog steeds.

Via het netwerkmarketing bedrijf kwamen wij in aanraking met ‘leraren’ op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld Robbert Benninga, Jim Rohn (foto), Less Brown en Anthony Robbins.

De opgedane kennis in combinatie met levenservaring zorgden voor een prachtige persoonlijke verandering: we stonden meer open in het leven, werden milder en zachter voor onszelf en daardoor ook naar anderen, we werden meer authentiek en kozen zeer bewust om datgene te doen waar we echt gelukkig van werden. Hierdoor expandeerde ons bedrijf nog meer, waardoor wij financieel onafhankelijk werden. Onze verlangde vrijheid was daarmee gerealiseerd.

Homepage

HOE VERDER?

Deze financiƫle groei maakte onder andere, dat wij een huis aan zee in Spanje konden kopen. Gaandeweg lieten wij de teugels vieren en werkten minder hard. Relaxte intensiteit was en is ons motto. We besloten om meer te genieten van ons leven. Tot op de dag van vandaag maken we mooie reizen; verblijven we meerdere maanden per jaar in Spanje, met name als het in Nederland wat minder weer is; werken we wanneer, waar en met wie we willen; sporten we dagelijks en besteden we tijd aan onze persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

We beseffen eens te meer, dat bewust onze gedachten managen het fundament is voor elk doel dat wij willen behalen in ons leven.

Homepage

ONZE MISSIE

Op een van onze meest recente speurtochten, kwamen wij per toeval in aanraking met Dr. Darrell Wolfe. Hij liet ons kennismaken met de ‘Awakening Procedure’. Deze procedure hebben wij vrij vertaald en door-ontwikkeld naar de ‘Ik-Leef-Bewust’ Methode. Deze methode heeft een extra mooie verandering teweeg gebracht in de kwaliteit van ons leven. Wij voelen ons nog krachtiger, vitaler, bewuster en gelukkiger.

Ons resultaat en enthousiasme over de positieve gevolgen van het toepassen van de ‘Ik-Leef-Bewust’ Methode ligt aan de basis, dat wij deze aanpak voor een grote groep mensen beschikbaar maken.

Onze missie is om minstens 20.000 mensen te leiden

naar meer vreugde, plezier, geluk en welzijn.

WE ZIJN NOOIT UITGELEERD

Onze missie is voor ons aanleiding om opnieuw in onszelf te investeren. Binnenkort starten wij met een jaarprogramma van T.Harv Eker gericht op zakelijke en persoonlijke groei, zoals betere zelfkennis, meer innerlijke rust en betere bevredigende relaties. Ook nemen we deel aan de Whole Life Coach training van Dr. Darrell Wolfe waardoor we gecertificeerde life-coaches zijn van zijn programma.

Gratis e-boek Onthullingen voor een gelukkig leven

Hartelijke groet
Claire en ArieHomepage