Workshop Energie Expert in 1 dag
Wij gebruiken cookies!

Workshop 

Energie-Expert in 1 dag!

Vrijdag 17 november 2017

Voor Lichaam en Geest

leren en Doen

Weten en niet toepassen is niet weten!

Vernieuwend en Effectief

Er is  'nieuws' onder de zon en ............ het werkt echt!

Persoonlijke Aandacht

Slechts 6 deelnemers

Verjongingsexperts

Workshop Energie-Expert in 1 dag!

Vandaag de dag hebben veel mensen het druk. Het lijkt soms alsof we alles moeten bijhouden en we vliegen van hot naar her. En door social media en mobiele telefoons lijkt het alsof er meer afleiding is dan ooit tevoren.


Doordat we het gevoel hebben alles te moeten bijhouden, kan dit je behoorlijk leegtrekken qua energie. Je voelt je hierdoor vaak halverwege de dag al moe en lusteloos. Veel meer dan je voorheen was en je eigenlijk lief is. En je zou graag meer energie willen. Of dit verhogen op bepaalde momenten van de dag. Wellicht is dit iets wat je herkent?


Tot voor kort was dit bij ons ook het geval. Gelukkig ontdekten wij een goede weg om te bewandelen. Inmiddels hebben wij het tij gekeerd en voelen we ons fantastisch.


Omdat we weten hoe jij je voelt, hebben we besloten om onze beste kennis en adviezen te verpakken in een workshop Energie-Expert in 1 dag


Hieronder kun je lezen hoe deze dag er inhoudelijk uit ziet.


Liefs

Arie en Claire

Wat ga je Leren, Doen & Ervaren?

Verjonging

EMOTIONELE HELING  

De enige sleutel tot structureel meer energie  is Emotionele Heling van de verwondingen die je in je jeugd hebt opgelopen. Door beschadiging(en) is het algemene gevoel ontstaan dat je niet goed genoeg bent. Om dit nare gevoel te compenseren of niet te willen voelen, heb je nu in-effectief gedrag dat voortkomt uit een verkeerde overtuigingssysteem. Wrang hierbij is dat je denkt dat dit denken en doen je steunt. Het tegendeel is helaas waar, het werkt vermoeidheid, klachten en ziekte in de hand!

Doordat je jouw gedachten niet bewust managet, blijf je in een vicieuze cirkel draaien. Dag in dag uit, week in week uit en in het slechtste geval de rest van je leven. Je wilt wel anders maar het lukt niet. Wat je ook doet niets lijkt blijvend te helpen. Dit komt omdat je de echte oorzaak niet aanpakt namelijk het helen van je verwondingen.


In dit onderdeel reiken wij je een eenvoudige en zeer doeltreffende techniek aan waardoor je bewust leert om afscheid te nemen van oud denken en doen. Je creëert m.b.v. de techniek zelf een nieuw krachtig overtuigingenstelsel dat je blijvend verderbrengt. 


Wat we het meeste zien gebeuren bij onze klanten is, dat er vanuit een toename van zelf-liefde en eigenwaarde er een duidelijk zichtbare uiterlijke verjonging en verzachting optreedt. Hetgeen zich zeker uit in meer vitaliteit en levenslust.


Wat kan er nog meer gebeuren? Je kunt denken aan het verminderen van een eetprobleem, minder behoefte hebben aan alcohol, meer energie ervaren, beter kunnen slapen, helder en zuiverder kunnen denken, meer innerlijke rust hebben, minder medicijngebruik en nog veel meer positieve veranderingen.

Vitaal

B.E.F.E. - BEHANDELING (Bio Electric Field Enhancement)

Je krijgt gedurende de Masterclass een energetische behandeling van 35 minuten waardoor je biologische batterijen worden opgeladen. We maken hierbij gebruik van de B.E.F.E.-apparatuur (Bio Electric Field Enhancement).


De B.E.F.E. is een revolutionaire medische doorbraak. De B.E.F.E. herstelt het natuurlijke vermogen van het lichaam om problematische lichaamscellen, cellen die beschadigd zijn, te elimineren . Door de behandeling(en) worden de destructieve lichaamscellen vernietigd waardoor meer ruimte vrij komt om nieuwe gezonde lichaamscellen aan te maken.


Dit heeft uiteraard een zeer positief effect op hoe jij je voelt. De mogelijk te behalen voordelen (meerdere behandelingen) zijn: meer uithoudingsvermogen, energie, kracht, concentratie, huidverjoning, verbeterde slaappatronen en vermindering van onder andere stress, angst, vijandigheid, ontsteking, krampen en zwellingen.

Detoxen

DETOXEN

Onze directe leefomgeving is vergeven van schadelijke toxische stoffen. Deze gifstoffen komen helaas in allerlei zichtbare en onzichtbare vormen voor. Spijtig genoeg lijkt dit van kwaad tot erger te worden.
 

Doordat we voortdurend hieraan blootgesteld zijn, vindt er een opeenstapeling plaats in ons lichaam. De impact die deze accumulatie van chemicaliën in ons lichaam heeft, is fataal voor onze gezondheid. Mogelijke gevolgen zijn: vermoeidheid, concentratieproblemen, overgewicht, schildklierafwijkingen, lichamelijke veroudering en ja ....... uiteindelijk ziekte.  

Het is dus niet de vraag òf jij je moet ontdoen van al dit gif, maar hoe je dit het beste kunnen doen. 


In dit onderdeel leer je welke effecten vergif heeft op je lichaam, hoe deze chemicaliën te vermijden, wat juist wel te doen en je leert verschillende eenvoudige methoden voor een dagelijkse milde reiniging van je lichaam.

We laten je kennismaken met een aantal natuurlijke middelen die je zelf gemakkelijk kunt maken en kunt toepassen.

Leefpatroon

GESTRUCTUREERD WATER

Het belang van levend en schoon water drinken wordt door velen nog schromelijk onderschat. Water is echt van levensbelang voor je gezondheid. We kunnen weken lang overleven zonder voeding maar slechts enkele dagen zonder water. 


Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en nog belangrijker is dat onze cellen voor 99% uit water bestaan. Er wordt beweerd dat als je de vloeistof behandelt dat  je dan het probleem aanpakt.


In dit onderdeel leer je hoe slecht het gesteld is met de kwaliteit van ons drinkwater en welke effecten dit heeft op je welzijn. Je hoort de vele functies van water, hoe je kunt zorgen dat je zo schoon mogelijk water drinkt, wat gestructueerd water is en waarom je dit voor jou gezondheid zou 'moeten' drinken. 


Ook kun je tijdens de Masterclass zelf het verschil proeven tussen gewoon water en gestructureerd water. 

Energie

BEWEGING EN VOEDING

In deze onderdelen nemen we met je door hoe jouw ideale dag eruit kan zien qua beweging en voeding. Beide onderdelen bestaan uit een combinatie van theorie, onze eigen positieve ervaringen en zelf testen/doen. 


Beweging
Je leert wat voor jou de allerbeste manier van bewegen is en hoe je tot deze keuze komt. Dit doe je onder andere door zelf een aantal bewegingsmanieren te ervaren. Praktisch gezien betekent dit dat je gaat testen  om zo te ontdekken wat jij leuk vind. Het is dus een echt 'doe'-onderdeel


Voeding

In dit onderdeel leer je wat de beste voeding is die jouw lichaam optimaal kan opnemen en ondersteunen naar meer energie. Sowieso nemen we met je door hoe jij voor jezelf het allerbeste voedingsplan op kunt stellen zodat je echt kunt verjongen. Hiermee bedoelen we dat je een goede energie balanshet juiste gewicht hebt en houdt  en een flexibel pijnvrij en gezond lichaam krijgt. 


Kortom hoe breng jij je lichaam in balans voor 'jouw ideale dag'.

Intern Litteken Weefsel

DEEP TISSUE- EN ONE SHOT THERAPIE

Dat onze geest de grootste impact heeft op het welzijn van ons lichaam wordt door velen schromelijk onderschat. Wellicht ook door jou? Je leert in dit blok meer over het principe 'Mind over Matter'. In de huidige maatschappij is het heel normaal dat wij het beeld hebben dat ouderdom komt met gebreken: Klachten, stijfheid en pijn. Wij durven te stellen dat dit pertinent niet nodig is, mits ....................!


Stijfheid, pijn en ziekte ontstaan onder andere door een negatief denkproces, belemmerende overtuigingen, oude pijnprogramma's, toxiciteit, vervuild 'dood' water, alcohol, medicijnen, een eetpatroon dat je lichaam verzuurt en verkeerde/te weinig of zelfs geen beweging. Dit creëert onzichtbaar innerlijk littekenweefsel dat je letterlijk op termijn 'beperkt' en zelfs 'verkrampt'.


De Deep Tissue Therapie en One shot Therapie 'breken' dit littekenweefsel af zodat je lichaamsprocessen optimaal kunnen funtioneren.

Reacties van deelnemers

Wat zegt Astrid

Ik heb inmiddels het lef om te laten zien aan de wereld wie ik ben. Ik sta opener in het leven, voel me meer ontspannen en ervaar meer innerlijke rust.

Testimonial

Astrid

Wat zegt Ilse!

Zoals bij elke training, focusgroep, gesprek met jullie leer ik ook tijdens de bijeenkomsten van deze methode weer enorm veel van jullie.

Testimonial

Ilse

Wat zegt Raymond!

Ik was altijd erg in mijn hoofd bezig en had nog niet begrepen dat dit ten koste van mijn welzijn ging. Ik voel me veel rustiger en ben krachtiger.

Testimonial

Raymond

Claire en Arie Seelen

Wij zijn Energie-Experts en de Ontwikkelaars van de 'Ik-Leef-Bewust' Methode. 


Samen hebben wij meer dan 46 jaar kennis en persoonlijke- en werk ervaring op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid.


Velen hebben wij al geholpen naar een betere kwaliteit van leven.

Je kunt o.a. denken aan meer energie, innerlijke rust, groei in eigenwaarde, zelfvertrouwen, een jonger uiterlijk, betere gezondheid, meer vreugde, plezier en welzijn.

Datum van de Workshop

VRIJDAG

17 november 2017

9:30 

Reserveer nu je plek!

 Prijs, Lokatie, Datum en Tijden

De Workshop vindt plaats op vrijdag 17 november 2017 in het Business Centre Breda. Het adres is: Smederijstraat 2 te Breda. 

De prijs is: 197,-- euro

We starten om 9.25 uur tot uiterlijk 17.30 uur.

Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende gratis parkeerplaatsen.

De Inwendige mens en Overige zaken

Thee, water, tussendoortjes en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De lunch bestaat uit een soep en een salade.


Kleding advies:

Gemakkelijk zittende kleding, liefst sportkleding.