23 juli 2017 
2 min. leestijd

5 Dingen Waar Krachtige Vrouwen Zich Geen Zorgen Om Maken!

5 Dingen Waar Krachtige Vrouwen Zich Geen Zorgen Om Maken!

Hun uiterlijk

Krachtige vrouwen weten namelijk dat ze mooi zijn zoals ze zijn.  Schoonheid komt van binnen uit en is met geen enkel ander uiterlijk vertoon te compenseren. Zij weten dat leven vanuit vreugde, vertrouwen en passie door geen enkel potje crème, make up of plastische chirurgie te compenseren is.

Wat anderen van ze vinden

Krachtige vrouwen houden onvoorwaardelijk van zichzelf en bevestigen dit voortdurend door liefdevolle handelingen voor zichzelf. Zij nemen rust als ze zich vermoeid voelen, accepteren dat ze perfect zijn met hun imperfecties, spreken zichzelf bemoedigend en ondersteunend toe en eren en respecteren zichzelf boven alles en iedereen.

Zij gebruiken een spiegel voornamelijk om tegen zichzelf te vertellen hoe mooi en waardevol ze zijn. Ze leven ‘in het moment’ en zijn daardoor aanwezig. Zij weten dat kritiek van anderen, alles zegt over de wijze waarop die personen in het leven staan.

Hoe hun dag zal verlopen

Krachtige vrouwen weten dat hun dag uitstekend verloopt. Dit omdat ze deze starten vanuit een positieve programmering door bijvoorbeeld dankbaarheid, visualisatie en affirmatie. Ze vertrouwen erop dat alleen het beste voor hun hoogste welzijn zich aandient.

In moeilijke situaties is hun eerst actie een diepe ademhaling. Hierdoor zijn en blijven ze met hun kern verbonden. Vanuit deze verbinding zijn ze in staat om in rust de omstandigheid te overzien en kalm, effectief en/of liefdevol te reageren.

Hun werk en inkomen

Krachtige vrouwen kiezen bewust voor een baan of activiteit die ze leuk vinden. Plezier en passie gaan boven status, succes en materie. Omdat zij doen waar ze het meest van houden en hun levensdoel volgen is de wet van aantrekking actief.

Klanten vinden hen moeiteloos.  Op wonderlijke wijze ontstaan prachtige zakelijke resultaten en verbintenissen. Hard werken is voor hen geen doel op zich maar ook geen issue. Zij doen het werk waar ze van houden en daarom kost hard werken hen weinig tot geen energie.

Hun gezondheid

Krachtige vrouwen weten dat zijzelf de beste heelmeester zijn. Zij vinden alle antwoorden om welke kwaal of klacht dan ook te genezen of minimaal te verzachten. Zij verstaan de kunst om de signalen van hun lichaam op de juiste wijze te interpreteren en om te zetten in gedrag wat hen meer dient. Want ze weten dat dit hetgeen is dat er dan gevraagd word.

Omdat zij gebruik maken van hun intuïtie in combinatie met kennis, weten ze perfect welke voeding en beweging goed voor hen zijn. Feilloos voelen ze aan wanneer rust geboden is. Uiteraard geven ze hier ook gehoor aan.

Emoties mogen er zijn. Ze hebben het vermogen ontwikkeld om deze gevoelens te accepteren, zonder oordeel aan te kijken en te verwerken. Vervolgens kan het loslaten van oude programma’s en pijn als vanzelf plaatsvinden.

De krachtige vrouw als rolmodel

Een krachtige vrouw is iemand waar jij graag bij wilt zijn. Zij is op alle vlakken aantrekkelijk en inspirerend. Ze straalt en geeft jou het gevoel dat jij bijzonder bent. Zij is een perfect rolmodel en je wilt haar graag dupliceren.

Zij weten dat persoonlijke ontwikkeling voor het hele leven is. Ze besteden daarom op een structurele basis aandacht aan hun groei. Zij leven zeer bewust.

Ken jij krachtige vrouwen in jouw omgeving? Of ben je er zelf een?
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw reactie.

Liefs
Claire en Arie

Over de schrijver
In de Franse taal staat ‘clair(e)’ voor ‘helder’, ‘duidelijk’. En Claire is ook mijn naam. Vanaf mijn geboorte ben ik, net als ieder ander, in ontwikkeling. Onbewust en bewust. Vooral de laatste jaren ben ik zeer bewust bezig met datgene wat ik graag wil realiseren. Boven alles is dat 'gelukkig zijn'. Ik heb hoe langer hoe meer een helder inzicht verkregen in de koers die ik in mijn leven wil varen. Het is mij tevens duidelijk geworden dat ik zélf de richting en kwaliteit van mijn leven bepaal en dat ik hiervoor het heft in eigen handen kan en móet nemen. Dit gaat met vallen en opstaan, met teleurstelling en overwinning, met pijn en plezier. Graag wil ik je inspireren door het delen van mijn ervaringen en levenswijsheid. Liefs
Renée Daniëls
Door

Renée Daniëls

op 24 Jul 2017

Interessant, Arie en Claire! Op ieder punt heb ik nog meer of minder te groeien, maar ik ben al met al behoorlijk aardig op weg. ;-)

Reactie plaatsen