04 november 2021 
in Liefde
1 min. leestijd

De wereld is in vrede en ik ook!

De wereld is in vrede en ik ook!

Toevallig dacht ik afgelopen week: ‘Wat zou het mooi zijn als we een soort van massale liefdesbeweging creëren en ons licht laten schijnen.’ Prompt kreeg ik de dag erop onderstaande tekst die ik graag deel. Wellicht ben je ook enthousiast hierover en doe je mee.  ❤️

Kwantum fysica

De tekst is van iemand die kwantum fysica studeert en deze persoon dacht dat deze belangrijk is gezien de gebeurtenissen die op dit moment in de wereld plaatsvinden. Deze gebeurtenissen hebben altijd de bedoeling om angst te zaaien door degenen die denken de wereld beheersen. Angst is het belangrijkste wapen van de controlerende macht. Bange mensen zijn namelijk heel gemakkelijk te manipuleren.

Ik vraag je om dit idee te delen met zoveel mogelijk mensen. Op de manier waarop het prachtige lied ‘Imagine’ van John Lennon miljoenen mensen inspireerde, doen wij hetzelfde. Wij overspoelen sociale netwerken over de hele planeet en bereiken ook alle kleine hoekjes van de wereld. Met de BEWEGING om ‘het water te drinken en de vrede te voeden.’

Hoe werkt het?

Het basisidee van de ‘Drink Water en Voed Vrede’ campagne is om ieder van ons, op het moment dat we water drinken…. elk moment, om de volgende zin te internaliseren: ‘DE WERELD IS IN VREDE EN IK OOK.’  Zonder inspanning, zullen miljoenen mensen per uur de zin herhalen, bidden, of mentaal te maken.

DE WERELD IS IN VREDE EN IK OOK!

Laten we een stroom van hoge frequenties/vibraties vormen ten gunste van vrede. De kracht van het gebed zal zich vermenigvuldigen telkens als iemand zich bij de beweging aansluit.

Volgens de kwantumfysica schept de systematische herhaling van gedachten, muziek en woorden gunstige voorwaarden om de verwezenlijking van mentale doelen te vergemakkelijken. ‘Als deze boodschap je hart raakt, dank ik je voor je inzet om van de wereld een plaats van vrede te maken.’

Graag voeg ik aan dit bericht het volgende toe:

Het gebed wordt nog krachtiger voor jezelf en de wereld als je bij het uitspreken van het gebed ook daadwerkelijk vrede of liefde voelt.

Liefs

Claire

PS:

Water is een informatie drager waardoor het gebed nog meer ondersteund word. Het drinken van water kun je ook gebruiken als reminder.
Je kunt de zin natuurlijk ook uitspreken zonder water te drinken 😜

Over de schrijver
In de Franse taal staat ‘clair(e)’ voor ‘helder’, ‘duidelijk’. En Claire is ook mijn naam.Vanaf mijn geboorte ben ik, net als ieder ander, in ontwikkeling. Onbewust en bewust. Vooral de laatste jaren ben ik zeer bewust bezig met datgene wat ik graag wil realiseren. Boven alles is dat 'gelukkig zijn'.Ik heb hoe langer hoe meer een helder inzicht verkregen in de koers die ik in mijn leven wil varen. Het is mij tevens duidelijk geworden dat ik zélf de richting en kwaliteit van mijn leven bepaal en dat ik hiervoor het heft in eigen handen kan en móet nemen. Dit gaat met vallen en opstaan, met teleurstelling en overwinning, met pijn en plezier.Graag wil ik je inspireren door het delen van mijn ervaringen en levenswijsheid.Liefs
Reactie plaatsen