03 maart 2021 
2 min. leestijd

Welke keuze maak jij? Er zijn 2 opties!

Welke keuze maak jij? Er zijn 2 opties!

Wat is normaal?

De wereld is behoorlijk in beweging. Veel van wat we als normaal bestempelden is niet meer zo normaal. En we zijn er nog niet. Van alle kanten wordt er aan het gewone leven getornd. Het meest ingegeven door angst en de behoefte aan macht en controle.
Er wordt continu een beroep op ons gedaan om bepaalde dingen te doen of te laten. Openlijk en ook subtieler. Beiden zou ik zelfs als manipulatie kunnen bestempelen. Omdat we echter denken dat ‘men’ het beste met ons voor heeft is en velen zich laten leiden door ‘het nieuws’ is het lastig om de waarheid te zien.

Training en Programmering?

We zijn namelijk getraind en geprogrammeerd om te doen wat de ander wil. Ook al denken wij dat we vrij zijn en in een democratisch land leven. Deze gedachte is echter heel ver van de realiteit verwijderd. Kijk je onder de illusoire wereld dan zie je wat er werkelijk speelt.
Je kunt momenteel gaan kiezen hoe jij je leven verder gestalte wilt geven. De keuze die je maakt gaat bepalend zijn voor jouw toekomst. Bezint heel goed eer ge begint. Overigens heb je deze keuze natuurlijk altijd al gehad.

De opties

De eerste optie is dat jij je laat leiden door de angst. In dat geval accepteer je hoogstwaarschijnlijk het nieuwe normaal met de illusie van vrijheid. Je moet er wel wel heel wat voor doen, namelijk afstand nemen van jouw zelfbeschikkingsrecht. Je geeft je als het ware over aan de machthebbers, de farmaceutische industrie en de robotisering.
De andere mogelijkheid is dat jij kiest voor een leven vanuit het soevereine wezen dat je bent. Je onttrekt je aan het wereldse toneel. Je laat je niet langer beïnvloeden en je beseft dat jij vrij bent om te denken, te zeggen en te voelen wat je wilt. Ongeacht wat de meerderheid jou tracht te laten geloven. Je creëert jouw eigen waarheid en daarbij laat jij je leiden door je innerlijke gids oftewel je intuïtie.

Het heft in handen nemen

Je neemt zeer bewust het heft in eigen handen. Je laat je onder meer leiden door jouw emoties en gevoelens. Ben je boos, angstig of ongelukkig dan is het tijd om deze emoties aan te kijken. Wat willen ze jou zeggen? Wat mag er anders?

Ongeacht de antwoorden die je vind start je gelijktijdig met een groot liefdesoffensief gericht op jezelf. Je gaat jezelf voeden met liefde, complimenten, compassie, vertrouwen en kracht. Hierdoor ga jij voelen wie je werkelijk bent en welk oneindig potentieel je hebt. Daarnaast schoon jij jouw geest op. Belemmerende overtuigingen en negatief denken behoren tot het verleden.
Je zorgt dat je veel buiten bent, je verbind met de natuur en geniet van het zonlicht. Dit bevat namelijk lichtcodes (informatie) die je nodig hebt voor je welzijn. Laat je zonnebril daarom af.
Tot slot zorg je ervoor dat je een gezonde leefstijl hebt qua voeding en beweging. Eet zoveel mogelijk plantaardig en drink voldoende water. Luister ook hierbij heel goed naar jouw lichaam, het weet feilloos wat je nodig hebt.
En nee, ……. Jouw behoefte aan zoet staat niet voor een Bosche Bol maar voor behoefte aan voedingsstoffen en liefde. De ideale combinatie om trek en honger te minimaliseren.

Afgescheiden of verbonden?

We zijn allemaal een en met elkaar verbonden. Jouw inspanning bij deze keuze betaalt zich rijkelijk uit. In de eerste plaats voor jezelf en daarnaast voor jouw omgeving. Het is als het rimpel effect van het steentje dat je in het water gooit. Zo veranderen we de wereld. Er is geen andere weg.
Doe je mee?
Liefs

 

Over de schrijver
In de Franse taal staat ‘clair(e)’ voor ‘helder’, ‘duidelijk’. En Claire is ook mijn naam. Vanaf mijn geboorte ben ik, net als ieder ander, in ontwikkeling. Onbewust en bewust. Vooral de laatste jaren ben ik zeer bewust bezig met datgene wat ik graag wil realiseren. Boven alles is dat 'gelukkig zijn'. Ik heb hoe langer hoe meer een helder inzicht verkregen in de koers die ik in mijn leven wil varen. Het is mij tevens duidelijk geworden dat ik zélf de richting en kwaliteit van mijn leven bepaal en dat ik hiervoor het heft in eigen handen kan en móet nemen. Dit gaat met vallen en opstaan, met teleurstelling en overwinning, met pijn en plezier. Graag wil ik je inspireren door het delen van mijn ervaringen en levenswijsheid. Liefs
Reactie plaatsen