06 april 2017 
1 min. leestijd

Wil jij de waarheid weten omtrent vaccinaties?

Wil jij de waarheid weten omtrent vaccinaties?

Uiteraard kunnen wij niet voor jou invullen of jij de waarheid omtrent vaccinaties wilt weten. Zelf zijn zij wel heel benieuwd naar nog meer informatie hieromtrent.

The truth about vaccins

Gelukkig kwamen we afgelopen week op Facebook een bericht tegen over de nieuwe online documentaire ‘The truth about vaccins‘ en hebben we ons meteen geregistreerd.

De gratis online documentaire start op 12 april 2017 en bestaat uit 7 delen.

Overigens is het niet belangrijk of je neutraal, voor- of tegenstander van vaccinaties bent. Wel kan het handig zijn om de feiten te kennen. Dat is in ieder geval onze insteek.

Mocht jij je willen aanmelden KLIK DAN HIER voor de link naar de registratie pagina van ‘The truth about vaccins’.

Het leven kan verassende wendingen nemen

Dit informatieve programma is namelijk van dezelfde makers als van de ‘Thruth about cancer’. En het bekijken van die serie heeft ons geen windeieren gelegd.

In feite is het de basis geweest voor een mentale en fysieke transformatie. En tevens is de ontwikkeling van de ‘Ik-Leef-Bewust Methode’ hieraan ontsprongen.

Één van de artsen, Dr. Darrell Wolfe, in bedoelde online documentaire hebben we toentertijd gecontacteerd. Vanaf dat moment is ons leven in mentaal en fysiek opzicht zeer positief veranderd.

Wij zijn een aantal van zijn producten gaan gebruiken zoals de ‘Gentle Daily Cleansing Tea‘ (detox thee) en de ‘Gestructureerd Water Unit‘ (water dat leven geeft).

De resultaten waren snel zichtbaar waardoor wij als vanzelf klanten kregen die ook dat wilden wat wij uitstraalden, namelijk vitaliteit en verjonging.

Deep Tissue Certification

Dr. Darrell Wolfe

 

In de loop der tijd volgden wij meerdere cursussen bij Dr. Darrell Wolfe in Canada. Afgelopen week nog de ‘Wolfe Deep Tissue Certification. Gericht op het ‘afbreken’ van intern littekenweefsel.

Zeer intensief, maar wederom met bijzondere resultaten als meer flexibiliteit, verjonging en loslaten van oude lichamelijk vastgezette emoties. In ieder geval zijn we nu Deep Tissue Therapisten.

 

Dus ……, wie weet wat jouw positieve verandering wordt door deelname aan de online documentaire ‘The truth about vaccins’.

 

Liefs
Claire en Arie

 

Over de schrijver
In de Franse taal staat ‘clair(e)’ voor ‘helder’, ‘duidelijk’. En Claire is ook mijn naam. Vanaf mijn geboorte ben ik, net als ieder ander, in ontwikkeling. Onbewust en bewust. Vooral de laatste jaren ben ik zeer bewust bezig met datgene wat ik graag wil realiseren. Boven alles is dat 'gelukkig zijn'. Ik heb hoe langer hoe meer een helder inzicht verkregen in de koers die ik in mijn leven wil varen. Het is mij tevens duidelijk geworden dat ik zélf de richting en kwaliteit van mijn leven bepaal en dat ik hiervoor het heft in eigen handen kan en móet nemen. Dit gaat met vallen en opstaan, met teleurstelling en overwinning, met pijn en plezier. Graag wil ik je inspireren door het delen van mijn ervaringen en levenswijsheid. Liefs
Inge van der Woude
Door

Inge van der Woude

op 06 Apr 2017

Hoi Claire en Arie, Wel een interessant onderwerp, vaccinaties. Ik heb alleen geen zin om 7 delen documentaire daarover te bekijken. Het is voor mij niet zo relevant (meer). Het klinkt allemaal wel boeiend, maar ik weet nog niet zo goed wat ik me moet voorstellen bij "het 'afbreken' van intern littekenweefsel". Ik maak er uit op, dat het over emoties gaat die hun effecten hebben op het lichaam. Is dat een beetje waar ik aan moet denken? (Dat vind ik dan wel weer interessant ;-) .) hartelijke groet,

Claire en Arie Seelen
Door

Claire en Arie Seelen

op 06 Apr 2017

Hoi Inge, Dank je voor je reactie. De uitleg op je vraag volgt hieronder. Wolfe Deep Tissue Restoration bereikt structuren ver onder het oppervlakkige bindweefsel waardoor chronische spier-, pees-, ligament- en gewrichtsproblemen gekeerd kunnen worden. Het is opmerkelijk effectief voor het uitlijnen van het skelet en/of structuren die diep in het lichaam die niet goed kunnen worden bereikt met andere therapieën. Simpel gezegd kan door diverse oorzaken (sporten, ontsteking, stress, emoties) verhard weefsel (intern littekenweefsel) ontstaan. Dit kan door de techniek 'opgebroken' worden waardoor pijnklachten verminderen en/of verdwijnen, er meer flexibiliteit ontstaat en/of een houding verbetering. Het is een bekend feit dat emoties zich vast kunnen zetten op bepaalde plekken in het lichaam. Het behandelen van deze plekken kan dus ook het loslaten van emoties tot gevolg hebben maar hoeft niet. Hartelijke groet

Reactie plaatsen